Mobilszinpad.com - bérbeadás és forgalmazás

Fedések, LED kapuk és mobil dobogórendszerek

Őszintén hisszük, hogy a világ legjobb színpada

Színpadfedés vagy mobil színpad vásárlás? Rátalált a világ legjobb színpadára, a legjobb helyen jár! Itt gyors kiszállítással, TÜV bizonylattal, professzionális üzemeltetéssel és telepítéssel, gyári garanciával, last minute akciókkal és extra rövid határidővel vásárolhatja meg saját, piacvezető minőségű színpadát vagy fedését! A Tomkostage örömmel segít Önnek egyedi dobogórendszerek, tartószerkezetek tervezésében, építésében, jó árak biztosításában, legyen az konferencia, koncert, kiállítás vagy vállalati rendezvény. Keressen bátran a honlapon keresztül vagy írjon az info@tomkostage.eu email-címre!

Segítünk a pályázatokhoz szükséges technikai dokumentációban is. Kérje ingyenes konzultációnkat!


Termékeink

Tomkostage TS3 mobil színpad vásárlás

mobil színpad vásárlás
A legmagasabb sztenderdek alapján

Extrém tartós, önszintező mobil színpad elem made in EU

Az Európai Unióban, Szlovákiában készült mobilszínpad rendszer, mely az elérhető legmagasabb minőséget képviseli. Budapesten megtekinthető, kipróbálható. Csatlakozzon a Tomkonetwork-höz, és a rental hálózaton keresztül bérelhet és bérbe is adhat! Kizárólag a legjobb minőségű, az elérhető legstabilabb, minden fontos EU engedéllyel és bizonylattal rendelkező Tomkostage TS3 színpadok jelentik kínálatunk gerincét. Abszolút prémium minőség, ultrakönnyű színpadelemek, görnyedésmentes építés és bontás, extra magas teherbírás. Számos forma elérhető, legyen az kör, ellipszis, háromszög vagy ötszög. Egyedi színpadgyártás is kérhető, tetszőleges méretben és formában.

A mobilszínpad, amire büszkék vagyunk

A Tomko célja a világ legjobb színpadának megtervezése. Immár a harmadik, eddig legtökéletesebb verzió megérkezett Magyarországra és Romániába is. Villámgyors építés és bontás, piacvezető tömeg per terhelhetőség arány, ultra stabil korlát és lépcső, bármilyen forma, akár ledvilágítású, DMX vezérelhető plexi lap. Extrém körülmények között tesztelt, extrém tartós színpad, 3 év teljeskörű garanciával! Szerintünk sem párja, sem ellenfele nincs a piacon. Színpadbérlés Tomko mobilszínpadból!


LED kapuk, hibrid LED tartószerkezetek

LED kijelzőt szeretnek biztonságos rögzíteni beltéren vagy kültéren? Függeszthető rental kabinetekre és stackelhető install kabinetekre is talál megoldást a kicsitől az óriásig.

TAF színpad fedések

Négy lábas 6m x4m mérettől egészen a nyolc lábas 16m x 12m méretig kínálunk TÜV bizonylattal, statikai dokumentációval rendelkező fix lábas és futókocsis színpadfedéseket.

mobil színpad vásárlás
TAF fesztivál színpadfedés.

Piacvezető alumíniumszerkezet tervező és gyártó

A Truss Aluminium Factory a.s. (TAF) 1998 óta van jelen az iparágban. A TAF ez idő alatt a világ egyik vezető gyártója lett az alumínium rácsos tartószerkezetek gyártása terén. Rácsos tartószerkezet rendszereit világszerte a piac egyik legjobb termékeiként értékesítik. A variálhatóság, a kis tömeg, a rugalmasság és a felhasználóbarát kezelhetőség alapvető tulajdonságok, amelyekkel egy jó alumínium szerkezetnek rendelkeznie kell.

A kiváló minőségű anyag, a szigorúan ellenőrzött hegesztési folyamat, a gondos tesztelés és a magas színvonalú csomagolás együttesen teszik a TAF termékeket azzá, amik. A TAF rendszereket általában mindenféle alkalmazáshoz használják, a kis világítási tervektől kezdve a kiállítási és bemutató standokon át a nagyméretű színpadszerkezetekig. A truss rendszereket a szórakoztatóiparban, a zeneiparban és a vállalati rendezvényeken, valamint az építészek és a tervezők is használják.

Szeretné megtudni, mennyibe kerül? Nézzen körbe itt! Inkább bérlési lehetőséget szeretne? Itt talál.