Mobilszinpad.com - bérbeadás és forgalmazás

Mobil színpad vélemények – rólunk mondták

Mobil színpad vélemények

Lehet a Tomkostage a világ legjobb mobil színpada, vagy lehet a TAF a világ legjobb színpadfedése. A legfontosabb akkor is azok a mobil színpad vélemények, amit ügyfeleink és partnereink személyesen mondanak rólunk. Legyen Ön is Tomkostage felhasználó, az Ön véleményét és örömmel fogadjuk. És ha hozzájárul, itt meg is jelenítjük! Keressen minket bátran!

mobil színpad vélemények
Ultra-megbízható mobil színpad

Ügyfeleink véleménye

Zenthe Ferenc Színház

Sok utánajárás után választottuk a Tomkostage termékeit. Színpad elemei könnyűek, mégis stabilak, és első sorban sokoldalúak. A színházi körülményekhez tökéletesen használható, mivel a csavarkötéseknek köszönhetően díszletelemeket is tudunk rögzíteni a járófelület megfúrása nélkül. Csak is ajánlani tudom!

Sándor Dániel

Zenthe Ferenc Színház - műszaki vezető

Adam Kong Stage

Sokféle színpaddal dolgoztam pályafutásom során. 2019-ben fogtam a kezem közé először Tomkostage színpadot, és azóta kizárólag ezzel a típussal dolgozom. Nagyon gyors lábazás, erős korlátok, villámgyors építés és bontás. Nem ismerek egyetlen olyan színpadrendszert sem, ami ebből négyből egyszerre egynél többnek megfelel.

Kocsmár-Tóth Ádám

Adam Kong Stage

PWR Stage

Mint első magyarországi Tomkostage tulajdonos, azt kell mondjam, pályafutásom legjobb beruházása volt az első 48 négyzetméter Tomko színpad megvásárlása. Azóta ezt már megdupláztam és évek óta használom, tökéletesen elégedett vagyok vele minden szempontból. A legfontosabb pedig az, hogy a megrendelőim is rendkívül elégedettek.

Salamon Zoltán

PWR Stage

Reménység Média

Végtelenül rugalmas és emberközeli csapat. Mindenre van egy megoldásuk, öröm velük dolgozni! A színpadjaik pedig valóban nagyon egyszerűen és gyorsan szerelhetőek:)

G. Tóth László

Novara Coop

Fantasztikus csapatuk van! Köszönjük a segítségüket, hogy létrejöhetett a rendezvényünk!

Peterdy Orsolya

Rotaract Klub

” Nagyon rugalmasak, mindent megoldanak, körültekintően dolgoznak, a végén egy szenzációs show kerekedik az egész rendezvényből. “

Nagy Viktória

Royal Orfeum

” Végtelen segítőkészség, rugalmasság jellemzi a csapatot. Náluk olyan nincs, hogy nem. Valami megoldást biztosan kitalálnak. Kedves, hozzáértő személyzet, költséghatékony árak. Szeretek velük dolgozni! “

Sziklai Ildikó

CEO

MBS Pro

”Thank you very much for your support and help. I am very grateful for your support and so quick operation. The show was great…”

Piotr Ługowski

CEO

Rendezvények és telepítések százain edződött szakembereink szívesen megosztják Önnel tudásukat, segítenek gördülékenyen megtervezni és lebonyolítani minden kérését. Mindig a legjobb ár-érték-egyszerűség-kezelhetőség kombinációra törekszünk, és ezt az ügyfeleinktől kapott mobil színpad vélemények alá is támasztják. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a következő területeken:

  • egyedi fém tartószerkezetek tervezések, telepítése
  • szabványos és atipikus formájú színpadok tervezése
  • LED-megvilágítású plexi színpad vezérlése frissítés, javítás és tervezés
  • egyedi mobil színpad rendszerek, lelátók, fejgépállások, egyéb különleges megoldások
  • négy- és hatlábas színpadfedések teljes takarással és biztosítással

Kapcsolat űrlap segítségével üzenhet nekünk azonnal! Kérjük, hogy a kötelező mezőket töltse ki, hogy el tudja küldeni az űrlapot! Telefonszáma megadása esetén munkatársunk szóban is fel tudja Önnel venni a kapcsolatot. Kérjük, jelezze azt is, hogy bérlés vagy vásárlás ügyében keres minket! Adatait a hatályos GDPR szabályozásnak megfelelően kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki. Ha jobban szeretne emailben vagy telefonon kommunikálni, megtalálja elérhetőségeinket az oldal alján.

Ha 2022-ben megtartandó Foci VB bajnokságra keres lelátó építésére alkalmas színpadot, a legjobb helyen jár! Írjon és megépítjük lelátóját korláttal, lépcsővel, kérés esetén fekete takarással és világítással. A lelátó mellé LED kijelző bérlésében is szívesen segítünk a LEDFALBÉRLÉS.COM partneroldalunkon keresztül.

Keres még valamit? Partneroldalainkon talál többek között

Szeretné megismerni színpad és tartószerkezet referenciákat? Nézzen körbe itt! Szeretné tudni, hogy mennyibe kerül egy-egy ilyen megoldás 3 év garanciával? Itt talál árakat és kérhet egyedi árajánlatot! Bérelni szeretne? Itt talál megoldást!